- Eva Ras je bolesna, ali ne od one bolesti od koje boluje, ona je duševno bolesna - izjavila je Vendi.

Vesna Vukelić Vendi je gostujući u emisiji Sve po spisku sa Skundricem oštro je prokomentarisala mnoge javne ličnosti, međukojima i Cecu, Aleksandru Prijović, ali i Evu Ras.

- Ne pratim karijeru Aleksandre Prijović, niti pratim taj deo estrade, tako da ne znam da li bi ona bila popularna da negde nije vezana za prezime porodice Živojinović. Takvi pevači su mi kao pilići, koji kada porastu postanu kokoške ili pevci. To su tovni pilići koji su pod inkubatorom, i kada se tako natove, oni se vode na klanje. Pravo pile kljuca po avliji, pa ide, pa traži, prespava ispod drveta, pa se potuče sa nekim drugim piletom, životna borba, jede zdravu hranu, jede travu, zrnevlje razno, prespava kod zeca, pa ispod krave, to je pile koje je zdravo i borbeno. A ovi su samo negovani da bi se zaklali jednog dana - izjavila je Vendi, i nastavila da priča o Evi Ras:

- Eva Ras je bolesna, ali ne od one bolesti od koje boluje, ona je duševno bolesna. Eva Ras je psihički bolesna osoba, osoba bez karaktera. Ja to razumem jer ona spada u onu kategoriju, Bog je rekao da se "ne bacaju biseri pred svinje", to je upravo to, "ne bacaj bisere pred Evu Ras" - završila je na kraju Vendi.

IZVOR: YT / TOPMEDIA film and video

Autor: redportal.rs

#Eva Ras

#aleksandra prijović

#pile

#vesna vukelić vendi