OLJA: Kada su me prevozili do bolnice, u sanitetskom vozilu, desilo se to da su me ispustili kada su me unosili u bolnicu.

Voditeljka Olja Crnogorac je rešila da svoj odmor provede u Italiji, ali ispostavilo se da to i nije baš dobra odluka. Nju je zaboleo želudac, a lekari su ispali neprofesionalni.

Svoju dramu Olja je prepričala za srpske medije:

- Želudac je počeo da me boli abnormalno. Bol se širio ka zadnjem delu leđa. Pozvala sam doktora u sobu koji mi je dao neki lek protiv bolova i rekao da je garant nešto puklo i da hitno moram u bolnicu 

- Kada su me prevozili do bolnice, u sanitetskom vozilu, desilo se to da su me ispustili kada su me unosili u bolnicu. Ali to nije sve 4,5 sata sam ležala, apsolutno, bez infuzije, bez nečega protiv bolova, previjala se. A kada je doktor došao, rekao je: "no parlare inglese i ništa nije moglo da mi pomogne. Ja sam onda otpuzala, uzela taksi, opet išla sat vremena do hotelske sobe i rekla sebi: "Olja, umrećeš makar u svojoj hotelskoj sobi, popij ti nešto  za bolove, ali nećeš više ovo preživljavati."

Autor: Redportal.rs

#Italija

#Pomoć

#lekari

#olja crnogorac