Fotografije dolaze nakon što su španski tužioci upozorili pevačicu da bi mogla biti osuđena na 8 godina zatvora ako se proglasi krivom za navodnu poreznu prevaru od 15 miliona dolara.

Popularna kolumbijska pevačica Shakira viđena je sa sinovima, sedmogodišnjim Sašom i devetogodišnjim Milanom kako napušta Majami.

Pop zvezda uslikana je na aerodromu dok drži za ruke svoje sinove koje je dobila u braku s bivšim partnerom i španskim fudbalerom Žerardom Pikeom.

Foto: Twitter.com/@bestgug

Fotografije dolaze nakon što su španski tužioci upozorili pevačicu da bi mogla biti osuđena na 8 godina zatvora ako se proglasi krivom za navodnu poreznu prevaru od 15 miliona dolara. Naime, Šakira je optužena za izbegavanje plaćanja poreza između 2012. i 2014. dok je živela u Barseloni. Španski tužioci traže kaznu u iznosu od 25,4 miliona dolara.

Do toga je došlo nakon što je latino zvezda odbila izvansudsku nagodbu koja bi uključivala njeno priznanje nedela.

Foto: Twitter.com/@bestgug

Šakira je optužena da se pretvara da živi u inostranstvu i da koristi složenu offshore korporativnu strukturu kako bi izbegla porez. Optužena je za korišćenje nezakonitog dogovora iz 2012. i 2014, kada je bila u vezi s fudbalerom Pikeom koji živi i igra u Barseloni.

Podsećamo, par se razišao ranije ove godine zbog optužbi u lokalnim medijima da je Pike bio neveran pevačici.

Foto: Twitter.com/@bestgug

Autor: redportal.rs

#majami

#porez

#sinovi

#šakira

#žerard pike