Šta se dešava sa tužbama? 🤔

Ljubav pevačice Ljupke Stević i generala Dragiše Simića trajala je punih 10 godina, a onda je došlo do velikog skandala.

Pre nešto više od dva meseca u javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Ljupka Stević u naletu besa, nastalom zbog ljubomore i prevare, svom dečku generalu Dragiši Simiću razlupala auto.

Dragiša nije želeo da ćuti, već je izneo svoju verziju priče za domaće medije:

- Ona je burno reagovala, društvene mreže uradile su svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Ja sam imao, da kažemo, napad, bila je histerija, pa je krenulo i fizički. Kada je krenula fizički da se obračunava sa mnom, stavio sam ruke na leđa i izašao. Poruka muškarcima je da se ne sukobljavaju sa ženama, bolje da polupa auto nego da povredite slabiji pol. Da nisam tako postupio, sve bi bilo drugačie. Najvažnije je da nema nasilja, ja je neću teretiti, nadam se da će se na ovome završiti. Auto audi ona je koristila, ne vidim zbog čega bi njega razlupala - rekao je general Simić i istakao da Ljupka ima zabranu prilaska.

View this post on Instagram

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic)

IZVOR: IG / @ljupkastevic

Međutim, oni koje epilog ove ljubavne drame i te kako zanima, znatiželjni su da čuju šta se posle desilo i da li će Ljupka odgovarati za svoj postupak. Popularna pevačica, posle dužeg vremena, gostujući u jednoj emisiiji otkrila je da li su na njenu adresu, ipak, stigle tužbe. 

- Meni ništa od tih prekršajnih prijava još nije stiglo, a čekam i da mi vrate oružje. Ja čekam da platim, ali možda je otišlo negde u fioku, pa mi ne stigne - rekla je Ljupka i dodala da sa čovekom koga je toliko volela, i to punu deceniju, više nije u kontaktu:

- Ne čujemo se, nismo u kontatku. Čeka neke bolje dane, sad je zdravlje na prvom mestu.

Autor: Redportal.rs

#afera

#ljupka stević

#skandal