U jednom trenutku, mlada, koja je bila baš raspoložena držala je nekoliko tanjira u rukama. I onda je počela da ih razbija 😂

Srpski košarkaš Nemanja Nedović izgovorio je sudbonosno "da" svojoj izabranici Mini Milutinović juče u Sabornoj crkvi, a onda se svadbeno veselje nastavilo u jednom prestoničkom restoranu, a snimci sa lude proslave preplavili su društvene mreže.

Mlada Mina Milutinović popela se na stočić i onako bosonoga igrala uz zvuke muzike, uvijala kukovima i rukama. Oko nje veselili su se mladoženja Nemanja Nedović, ali i ostale zvanice.

U jednom trenutku, mlada, koja je bila baš raspoložena držala je nekoliko tanjira u rukama. I onda je počela da ih razbija, prvo jedan, pa drugi, pa treći, pa četvrti, a onda peti i šesti..

Konobar, koji se zatekao pored mlade, bio je u čudu. Pokušao je da odgovori nevestu od neobične ideje, ali nije uspeo, na kraju je samo mirno posmatrao ono što radi Mina Milutinović, od juče i zvanično Nedović.

U njenom performansu, sa strane su uz ciku i odobravanje, uživali i podržavali mladoženja i celo društvo... Stvarno, bilo je ludo i nezaboravno na svadbi bračnog para Nedović.

Video: Twiter/@plazmaumleku

Autor: Blic

#Mina Milutinović

#nemanja nedović

#svadba