Pitaću te kad još jednu popijem na eks, da li si za... 😎

Na samom ulasku u rijaliti program Zadruga bivši dečko Sanje Hurricane je napravio opštu pometnju među devojkama, a sada je i njegov brat Slavko progovorio.

Nikolin brat se odmah osvrnuo na Aleksandru, sa kojom se Nikola odmah poljubio, pošto mi je ipak brat, on ga najbolje i poznaje.

Slavko je rekao da se Nikola pri ulasku pogubio i da taj poljubac za njega ništa nije značio i da je to više uradio iz straha, ali i da je ona jedina bila prisnija sa njim od svih ukućanki. Isto tako smatra da ga većina učesnica očekuje kao zapeta puška.

Foto: Instagram.com/nikola_djordjevicc

Slavko je dodao da Nikoli fizički izgled kod devojaka nije presudan i da on sve zasniva na komunikaciji i više mu prijaju devojke koje ga psihički ispunjavaju. Nikolin brat je prokomentarisao i Taru. - Ona nije baš tip devojke sa kojom bi Nikola bio, ali ako se ispostavi da mu psihički prija, on će biti sa njom - istakao je Slavko.

Foto: Instagram.com/nikola_djordjevicc

Nikolin brat je rekao da se on isto tako ne osvrće na mišljenje drugih ljudi, ako on misli da je devojka dobra za njega, to mu je sasvim dovoljno.

Što se tiče seksa pred kamerama, ako dođe do buktanja emocija, verovatno će ga biti.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#aleksandranikolić

#nikolađorđević

#sanjahurricane