Lekari se bore za njen život

Miljana Kulić stavljena je u veštačkoj komi zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca, koju je imala u Turskoj pre 12 dana. Kako kažu njeni roditelji, ćerka im je od subote na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Nišu gde se lekari bore za njen život.

- Za sve su krivi lekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezinu prilikom operacije smanjenja želuca. Miljana je prekjuče dobila ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Lekari su nam rekli da joj je pukla slezina! Miljana je odmah u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Izgubila je dva i po litra krvi, operacija je trajala satima... - priča Siniša i dodaje da se Miljana suočava sa još komplikacija:

- Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Lekari joj daju "fraksiparin" kako bi joj razbili trombove, koji mogu da budu opasni po život. Posle operacije stavljena je u veštačku komu, iz koje se probudila u nedelju ujutru. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije svesna... - rekao je Siniša Kulić.

Takođe, ovo je jako uticalo na celu porodicu, pa tako i Marija nije dobro.

- Marija isto nije dobro. Leži. Nismo spavali celu noć zbog Miljane. Izvinite, ali od stresa ni ja ne mogu da pričam - poručuje Siniša.

Autor: Kurir/Informer

#Miljana Kulić

#Turska

#operacija

#smanjenje želuca