Boja očiju i visina potpuno su nebitni 😉

Neda Ukraden već dugo je sama, a kako stvari stoje, taj status će se promeniti u bliskoj budućnosti.

Naime, pevačica je rešila da nađe partnera sa kojim će deliti dobro i zlo, pa potom otkrila da su joj se udvarali muškarci svih uzrasta, piše Dan.

- Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih da bude takva razlika da bih ga mogla roditi. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih volela nekome da budem mama - kaže Neda i otkriva kakvog bi muškarca voljela da ima pored sebe:

- Kad bih mogla da dam tako jednostavan odgovor, verovatno bih imala nekog pored sebe. Svako doba u kome sam se nalazila imalo je svoje prednosti i mane. Sad bih tražila nešto drugačije. Zrelost nosi drugu vrstu razmišljanja. Mora da bude veoma, veoma interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspešan, da nije iskompleksiran, da je čovek koji zna i šta je dobro vino, i kvalitetno jelo, i lep cvet, i podrška, i kompliment… I da zna kad treba udariti šakom o sto! Sve ovo je uslov svih uslova. Boja očiju i visina potpuno su nebitni - kaže Neda.

- Ja sam toliko želela tu toplinu doma, a stalno su mi je uništavali, stalno smo se selili i uvek sam se pitala da li ću negde sviti gnezdo. Uvek sam imala fantastične stanove, a jedno-dvoje nas u kući. Sad kad vidim pun sto, kad gledam unučiće kako rastu, kad mi ulete u stan, pa se izgrlimo svi onako s vrata, to je radost. Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, šta čovek više da poželi sem zdravlja. Da što duže uživam u svojoj pesmi i svojoj porodici jeste moja najveća i jedina želja - kaže pjevačica.

Autor: Dan

#Neda Ukraden

#Svadbeni poklon

#estrada

#svadba