Idu ponovo na suđenje?

Da li postoji šansa da Amber Herd i Džoni Dep ponovo idu na suđenje? 🤔

Amber Herd je juče zvanično podnela žalbu na presudu u tužbi Džonija Depa za klevetu protiv nje. Kako piše ET Canada, obaveštenje o žalbi na 3 stranice koje su podnete Apelacionom sudu u Virdžiniji je samo početak ovog procesa, pri čemu država zahteva garanciju od 8,3 miliona dolara kako bi se žalba sprovela do kraja.

- Verujemo da je sud napravio grešku koje su sprečile pravednu presudu u skladu sa Prvim amandmanom. Zbog toga se žalimo na presudu. Iako shvatamo da će današnja prijava zapaliti Tviter, postoje koraci koje moramo da preduzmemo kako bi smo osigurali pravdu - rekao je potparol Amber Herd.

U saopštenju potparol Džonija Depa rekao je:

- Porota je saslušala opsežne dokaze predstavljene tokom 6-nedeljnog suđenja i došla do jednoglasne presude da je sama optužena klevetala gospodina Depa. U više slučajeva, ostajemo uvereni u naš slučaj i da će ova presuda ostati na snazi.

Žalba je usledila samo nekoliko dana nakon što je sudija odbacila pokušaj Amber Herd da se presuda i nagrada od 10.3 miliona u Depovu korist odbace zbog, navodnih, problema sa porotom.

Autor: redportal.rs

#Amber herd

#Džoni Dep

#Suđenje

#presuda

#žalba

#žalba na presudu