Pevačica o razvodu, ljubavnom životu i ćerkama

Nataša Bekvalac od bivšeg supruga razvela se pre 9 godina, nakon 5 godina srećnog braka. Danilo i ona imaju ćerku Hanu, koja je, kako kaže Nataša, pokupila Danilove i njene najlepše osobine.

View this post on Instagram

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

IZVOR: IG / bekvalceva

Nataša je izjavila u svoj intervjuu za Telegraf JET SET da kod ćerke Hane primećuje i svoje, ali i Danilove najbolje osobine. Od Danila je pokupila odgovornost i disciplinu, a od Nate sve što je povezano sa emocijama i empatijom. Danilo je divan otac Hani i njihov odnos se svodi samo na brigu i vaspitanje ćerke Hane. Ponekad, ali jako retko, jedno drugom upute po koje privatno pitanje.

- Fenomenalno što smo odstranili ono što nije valjalo, a što smo zadržali ono što je fenomenalno. Zdrav odnos je najvažniji. Meni i njemu kao muškarcu i ženi baš nije išlo, stvarno, nas dvoje nismo kompatibilni kao partneri, ali smo kompatibilni u roditeljstvu i u tome funkcionišemo. On je kompatibilan sa svojom partnerkom, srećan je u tom odnosu, a ja sam srećna sama. Ja nisam kompatibilna ni sa kim! - iskrena je bila Nataša.

Nakon braka sa Danilom, Nataša je bila udata za Ljubu Jovanovića, a potom za Luku Lazukića, od koga se jako brzo razvela. Sa njim je dobila ćerku Katju, a nakon razvoda od Luke je bez partnera. - Ja sam na čišćenju trenutno. Treba mi vreme za potpuni reset i da budem još bolja nego što jesam, sama sa sobom - istakla je pevačica.

Autor: redportal.rs

#Danilo Ikodinović

#Luka Lazukić

#Razvod

#nataša bekvalac

#ćerka