Nisam ja tvoj seksi robot 😎

Mina Vrbaški važi za kraljicu bluda i nemorala. Naime, mlada Mina dospela je u javnost kada je optužila pevača Šaka Polumentu da joj je slao snimke kad je ona imala samo 17 godina.

Nakon tog skandala o kojem je brujala cela Srbija, ali i region, Mina je dobila poziv da bude učesnica rijaliti programa Zadruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Mlada Mina je u ovom rijaliti programu bila sa dva muškarca. Prvo je bila sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Đekson i Mina su imali i seks pred kamerama, ali njihov odnos je bio poprilično turbulentan. Nakon što je stavila tačku na njen i Đeksonov odnos, Mina nije gubila vreme, te je odmah bila sa Tomom Panićem.

Foto: Printscreen YouTube/redportal.rs

Nakon ulaska u novu sezonu pomenutog rijalitija, Mina je ubrzo postala prisna i uplovila u vezu sa Jovicom Putnikovićem. Oni nisu bili dugo zajedno, ali to ih nije spečilo da imaju seks pred kamerama.

U pomenutom rijalitiju kao učesnik pridružio se i maneken Marko Marković, koji nije mogao da odoli Mininoj lepoti, pa je i sa njim imala odnos.

Foto: Printscreen YouTube/redportal.rs

Pred kraj druge sezone, Mina je imala odnose i sa pevačem Savom Perovićem, koji je važio za Mininog prijatelja do tog trenutka.

Nakon toga Mina je uplovila u vezu sa Vladimrom Tomivićem, ali njih dvoje nisu imali odnose pred kamerama. Naime, Vladimir nikad nije bio ozbiljan u namerama sa Minom.

Foto: Printscreen YouTube / @zadrugaofficial

Nakon raskida sa Tomovićem, Mina je ušla u emotivnu vezu sa Mensurom. Njihova veza je bila poprilično turbulentna, a isto tako, Mina i Mensur su imali nekoliko puta odnose pred kamerama.

Nakon završetka te sezone Mina i Mensur su bili u ljubavnoj vezi još nekoliko meseci, sve dok Mina nije, po njenim tvrdnjama, otišla iz Crne Gore i ostavila Mensura zbog fizičkog maltretiranja.

Foto: Printscreen YouTube/redportal.rs

Nakon što je Mina postala učesnica istog rijalitija u 6. sezoni, Mina je svoju postelju podelila i sa Filipom Carem. No, oni nisu dugo bili u ljubavnoj vezi i već imaju nekoliko okršaja, a isto tako je procurela informacija da je Mina imala odnose i sa Borom Santanom. Šta će se sve dalje dešavati u pomenutom rijalitiju, ostaje nam da vidimo da li će Mina podeliti postelju sa još nekim od učesnika.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#mensur

#minavrbaski

#rijaliti

#vladimirtomovic