Ona mu je rekla NEMAM SAD ☝

Hrvatska pevačica Severina Vučković ostala je dužna bivšem svekru, srpskom folk pevaču Draganu Kojiću Kebi pozamašnu svotu novca, a onda prestala da se javlja na njegove pozive.

Kako navodi izvor za Kurir, Severina je usled pandemije imala mnogo manje posla, pa je sav novac koji je uštedela ubrzo i potrošila.

Ona je u to vreme najviše boravila u domu bivšeg supruga Igora Kojić, a ubrzo je od njegovog oca Dragana Kojića Kebe zatražila pozajmicu.

- U međuvremenu je ona uhapšena zbog kršenja policijskog časa, a i tu kaznu joj je Keba platio. Brzo nakon toga ona i Igor su se rasturili, a ona je pokupila stvari i vratila se u Hrvatsku. Ono što nas je sve iznenadilo jeste da nikada nije nazvala da vrati pare. Keba je odlučio da joj oprosti sitne dugove, ali ju je u jednom trenutku pozvao za ovaj dug od 70.000 eura. Ona mu je rekla: 'Nemam sad', a sledeći put se nije javila i on je digao ruke od toga - naveo je izvor Kurira.

Severina i Igor Kojić razveli su se prošle godine, ali bez većih skandala.

Pevačici je ovo bio drugi razvod, a prethodno je bila udata za srpskog biznismena Milana Popovića sa kojim ima sina Aleksandra.

Autor: Kurir

#Ivan Kojić

#Severina

#keba