Poznati rok pevač za Redportal.rs odgovara na pitanja o svemu što ga inspiriše 🎤🎵🎶😊

Prva misao kada si se probudio jutros?

Kada ćemo napraviti novi spot...

Koji je najveći izazov koji si imao u životu?

Stati na scenu posle preležane upale pluća i polomljene noge! Mislio sam da više nikad neću moći da pevam, kao što sam pevao.

Foto: Redportal.rs

Da li postoji priča iza imena tvoje ćerke?

Naravno da postoji priča iza imena svakog deteta! 😎 Dobila je ime po mojoj majci.

Ko je, po tvom mišljenju, najstilizovanija žena u Srbiji? 👠👗💄

Kalina Kovačević, Lena Kovačević i Đokovićeva žena! Zato što imaju meru, i zato što njihovo damsko oblačenje ima mnogo više seksepila, koji na vrlo diskretan način pokazuje koliko su dobro građene, a dovoljno su zatvorene da kod muškarca probude prave muške misli. Ne volim mnogo otvoreno, tu je sve na izvolite i tu draži nema!

Koje to 3 osobine jedna žena treba da poseduje po tvom mišljenju?

Mora da ima brzinu razmišljanja, što znaci da je inteligentna, mora da ima u svom DNK seksepil, to se ne uči, to se nasleđuje. I mora da ima lažnu stidljivost, to muškarca uvek razoruža!

Pitanje koje najviše mrziš? 🤭

Najviše mrzim pitanje o Generaciji 5. Najviše mrzim pitanje o tome ko su mi bile devojke u prošlosti i najviše mrzim pitanje: ko je žena sa kojom sam dobio dete i zašto ne živimo zajedno. Mislim da su to stvari koje se tiču isključivo mojih prijatelja, najbližih, i onoga što se zove intima između Ane i mene.

Najveći kompliment koji si dobio?

Da uprkos godinama, što se tiče mog pevanja, moje energije i mog izgleda, apsolutno se vidi da nisam odustao, nego da sam još uvek u ringu!

Da moraš da se opredeliš za jedno, šta bi to bilo suknja ili biciklističke? 😅

Suknja, uvek! Zato što je varijanta sa kojom može mnogo više da se igra. 💃😈

Savet mladima koji žele da se bave tvojim poslom?

Da se bave, pre svega, veštinom. Ako se bave pevanjem, neka uče pevanje. Ko god ide na stejdž mora maksimalno da se posveti svom telu, to je takođe nešto što je u opisu radnog mesta. Nikada ne odustajte od svoje ideje, po cenu bilo čega!

Opiši 2020. godinu stihovima jedne pesme 🎶:

Sada je neko drugačije doba i pevaju se neke druge pesme, na kraju veka razlupala se slika i ništa više isto biti ne sme. Sve one ulice što poznavao sam dobro, niz koje ove noći niko neće proći, svi oni ljudi koje voleo sam mnogo, a videti ih više nikad neću moć... Bože, gde si? 😥

Autor: redportal.rs

#intervju

#pevač

#Đorđe David