Bivši Majin verenik sada ima nekoga sa kim planira budućnost!

Bivši učesnik rijalitija Zadruga i bivši verenik Maje Marković Jovica Putniković trenutno se oporavlja od teške saobraćajne nesreće, koja mu se dogodila nakon Majinog ulaska u Zadrugu.

Maja Marković je nakon ulaska u Zadrugu upoznala Alena, sa kojim je stupila u vezu dok je Jovica proživljavao možda i najteže trenutke u svom životu. Jovica se sada oporavlja, a za emisiju Premijera dao je ekskluzivni intervju, kroz koji je prokomentarisao dešavanja u Beloj kući.

IZVOR: YT / Emisija Premijera

Naime, Jovica je tokom intervjua izjavio da je priča sa Majom Marković završena i da se sada potpuno distancirao od dešavanja u Beloj kući. Kako kaže, na samom početku je pratio Zadrugu, a nakon nesreće bliski ljudi su ga obaveštavali šta se tačno dešava.

Jovica je naveo i to da je verovao Maji i da je on bio inicijator njenog ulaska u rijaliti, ali da ga je najviše povredilo to što ga je izneverila, a on je imao potpuno poverenje u nju. Jovica je dodao i to da se Maja i on tokom njihove veze nisu nikada posvađali i da ništa nije moglo da nasluti njeno neverstvo.

Takođe, bivši Majin verenik otkrio je da je zaljubljen i da sada ima nekoga pored sebe sa kim razmišlja o budućnosti.

Autor: redportal.rs

#JOVICA PUTNIKOVIĆ

#alen

#maja markovićnesreća