Ispričala je i da je autorka knjige pobesnela kad je Čarli Hunam, koji je trebao glumiti Kristijana Greja, napustio projekat.

Dakota Džonson postala je poznata po ulozi Anastasije u filmu Pedeset nijansi sive, a sada je otkrila u intervjuu za Vaniti Fer da ne bi prihvatila tu ulogu da je znala kako će izgledati snimanje.

- Ja sam jako senzualna osoba i, kad me nešto zanima, želim saznati sve o tome. Zato sam i glumila u svim tim filmovima u kojima sam se skidala. Prijavila sam se za ulogu u dosta drugačijem filmu od onog koji smo na kraju snimili - ispričala je glumica.

Rekla je da je bilo teško raditi s rediteljkom Sem Tejlor-Džonson i rediteljem Džejmsom Floijem, ali i s E.L. Džejms, autorkom knjige:

- Ona je imala dosta kreativne kontrole, celi dan, svaki dan. Insistirala je na mnogim stvarima. Bilo je delova knjige koji jednostavno ne bi funkcionisali u filmu, poput unutrašnjih monologa.

Ispričala je i da je autorka knjige pobesnela kad je Čarli Hunam, koji je trebao glumiti Kristijana Greja, napustio projekat.

- Bila sam mlada. Imala sam 23 godine. Bilo je zastrašujuće. Odjednom se sve pretvorilo u ludnicu. Bilo je jako puno neslaganja.

Rekla je i da ne žali što je glumila u Pedeset nijansi sive, ali je i napomenula:

- Da sam znala kako će to izgledati, ne bih pristala na ulogu. Samo bih rekla: "OK, ovo je psihotično." Ali ne, ipak nisam požalila.

Autor: redportal.rs

#50 nijansi sive

#Dakota Džonson

#Džonson

#dakota

#glumica