Depovi advokati JEDVA ČEKAJU!

Amber Herd trenutno je u pregovorima da napiše knjigu o svemu što joj se dogodilo u braku, kako bi povećala svoj prihod nakon što je izgubila sudsku parnicu protiv bivšeg supruga, Džonija Depa, pišu svetski mediji.Izvor blizak glumici tvrdi da je Amber Herd švorc, te da nije u poziciji da odbije novac, a kako svoju karijeru u Holivudu smatra gotovom, više nema šta da izgubi.

Podsetimo, Herd je preko svoje advokatice priznala da ne može da priušti 8,3 miliona dolara odštete dodeljene Depu u sudskom procesu decenije koji su milioni ljudi širom planete pratili uživo.

- Amber svoju karijeru u Holivudu smatra završenom. Već je u pregovorima u vezi s knjigom i vrlo je uzbuđena zbog nje. U ovom trenutku nema šta da izgubi i želi sve da ispriča - govori insajder za OK! Magazin.

Glumica je tokom svog prvog javnog intervjua nakon što je izgubila na sudu tvrdila da ju je bilo strah da ispriča svoju stranu priče u kojoj je optužila Depa da ju je fizički i seksualno zlostavljao tokom njihovog skandaloznog braka.Za "Dateline" je rekla kako je ranjena mržnjom i ljutnjom koja je usmerena na nju, ali da nije zažalila što je slučaj iznela na sud uprkos gubitku i negativnom publicitetu.

- Znam da je najstrašnija stvar za nekoga ko govori o seksualnom nasilju ne verovati mu, nazvati ga lažljivcem i biti ponižen - rekla je glumica.

Glumičin riskantan potez komentarisao je i Dror Bajkel, njujorški brakorazvodni advokat i autor bestselera o razvodima bogatih i slavnih.

- Dep i njegovi advokati čitaće sve što će ona navesti - rekao je za OK! Magazin.

- Ako pređe granicu, što je verovatno, nema sumnje da će dobiti još jednu tužbu za klevetu i završiti odmah na sudu - dodaje.

Takođe bi mogla da se suoči s još jednom negativnom reakcijom javnosti koja ju je ponovo napala nakon intervjua za "Dateline".Hoće li slavni glumac zaista i provesti sudsku odluku i zatražiti od bivše supruge da plati visoku svotu u celosti još uvek ostaje nejasno.Njegovi advokati nagovestili su da neće jer "već je postigao šta je hteo", a to je da spere ljagu sa svog imena nakon što ga je Herd optužila da je zlostavljač u tekstu objavljenom u Washington Postu 2016. godine.

Herd je između ostalog proglasila Depa lažljivcem, te ponovila svoje tvrdnje da ju je tukao tokom njihovog burnog braka.Korisnici Tvitera bili su izrazito besni na glumicu nakon što je dala intervju u kojem je raspravljala o nepravednoj presudi u svom suđenju na klevetu protiv Depa nazvavši intervju bolnim za gledanje tvrdeći da im je dosta njenih laži.

"A Oskar ide...", "Treba joj stručna pomoć", "Kako tužno ljudsko biće", bili su neki od komentara.

Autor: Pink

#Amber herd

#Džoni Dep

#Razvod

#knjiga