JLo ima još 2 sestre.

Dženifer Lopez ispričala je u svom dokumentarcu Halftime sve o odnosu s majkom Gvadalupe Lupe Lopez. Naime, ona navodi da ju je majka “ubijala od batina” sve dok nije pobegla od kuće.

- Imala sam komplikovan odnos s majkom, stalno smo se svađale. Ona je radila šta mora, i zbog toga je snažna, ali je zbog toga i gruba. Tukla nas je, ubijala nas je od batina - ispričala je Dženifer.

Pevačica ima još 2 sestre.

Foto: Instagram.com/jlo

- Nisam bila savršena majka, ali jedino mogu da kažem da sam sve radila sa njihovim najboljim interesima na umu. Htela sam da odgajim 3 devojčice tako da ne zavise od muškaraca. Nisam htela da ih kritikujem, već da im pokažem da mogu bolje. Ali je Dženifer bila najgora, iskreno, s njom mi je bilo najteže - rekla je Lupe.

Pevačica je ispričala i kako je sa 18 godina pobegla od kuće jer više nije mogla da trpi takav odnos. Ljubav prema plesu je mladu Dženifer odvukla od škole, što majka nije htela da trpi.

- Rekla mi je, ako hoćeš da živiš pod mojim krovom, moraćeš da završiš školu. Jedne večeri smo se gadno posvađale i morala sam da odem - ispričala je Lopez.

Autor: redportal.rs

#Dženifer Lopez

#JLO

#gvadalupe lupe lopez

#majka