On je otkrio i da je htela da skoči sa 4. sprata

Prvi muž Viktorije Viki Mitrović Robert odlučio je da otkrije detalje iz njenog života. On je ispričao da su se zvanično razveli kada je Viki ušla u rijaliti.

- Mi smo se razveli pre njenog ulaska u Zadrugu, a rastali smo se pre jedno 4 godine. Poprilično je bilo teško, s obzirom na to da imamo i dete, preživljavao sam sve i svašta s obzirom na to da smo imali dug brak, 5 godina nije malo. Svašta sam preživljavao i emotivno i psihičko, traume sam imao - počinje on o Viki Mitrović.

- Nije je napastvovao pop. Ona je imala jednu vezu, stariji čovek, vozio je nekog džipa, tako je ona meni rekla, da je bila jako mlada i labilna i onda je izgubila nevinost sa tim čovekom. Plašila se da to kaže kod kuće i kada je na kraju rekla, baba i deda su predložili da to bude sveštenik, to je ono što je ona meni rekla. Pokušala je da se ubije, da se baci sa 4. sprata. Mislio sam da ona živi bolji život jer se uvek hvalila da živi bolje otkad nije sa mnom, a to je sve bila njena maska – ispričao je on za Republiku.

Autor: redportal.rs

#bivši muž

#silovanje

#sveštenik

#viktorija mitrović