Pevačice su ušle u sukob zbog pesme Provereno

Ana Nikolić odgovorila je na reči Milice Pavlović koja je u emisiji Ami G Show poručila da ne želi da se bavi više njom i tom temom javnost je prodrmala afera oko pesme Provereno.

Naime, pesma je postala hit na albumu Milice Pavlović, a pevačica Ana Nikolić počela je da pesmu, za koju je ranije snimila demo, peva na nastupima, što je Milicu naljutilo, poručila je da je treba da bude stid, a Nikolić joj je odmah odgovorila.

- Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze 1 odsto, zapravo ja sam ovim imam 0 odsto veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog. Kada su 3 dana prije zvaničnog izlaska mog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim - poručila je pjevačica za srbijanske medije.

Podsetimo, Milica se u emisiji javno obratila koleginici.

- Ono što imam da joj kažem u ovom momentu: Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, sram je bilo svoje karijere! Pre sedmicu dana sam poštovala lik i delo Ane Nikolić, voljela njene pesme, kao klinka sam gledala u Anu Nikolić i zamišljala sebe da budem zvezda. Prvo što je od nje otišao demo snimak, drugo objavljen je na Jutjub kanalu kao i zvanična pesma Ane Nikolić. Počinje nastup "Da krenemo sa mojom novom pjesmom, fali mi druga strofa da je napišem", to je toliko bezobrazno i pokvareno. Očekivala sam da će ona mene okrenuti, onako kolegijalno, ja nju ne poznajem. Da mi se desilo da mi procuri demo pesma, ja bih se izvinjavala, ja bih otišla i kupila joj drugu pesmu rekla bih "Evo ti pesma, desilo se, nije u redu". Apsolutno veliko "Sram vas bilo svim mojim kolegama koji šute", jer svi znaju koliko je teško danas doći do pesme, odovojiti novac, zaraditi. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo nikad - rekla je Milica.

Autor: redportal.rs

#ana nikolic

#milica pavlovic

#provereno