Bože dragi, čuvaj nas i brani od svakog zla

Pevačica Tanja Savić u poslednje vreme se suočava sa mnogo svojih porodičnih problema, ali je iskoristila priliku i pronašla vremena da putem Instagrama pruži podršku svima i da se pomoli za spas svih onih koji su osetili posledice pandemije.

View this post on Instagram

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

IZVOR: IG / tanja_savic_private

- Bože dragi, čuvaj nas i brani od svakog zla, pomozi nam da se izborimo sa svim teškoćama, daj nam snagu da izaberemo pravi put, i budi uz nas u ovim teškim vremenima! Amin - napisala je Tanja misleći na sve ljude koji su pogođeni pandemijom.

Podsetimo, Tanja Savić skoro punih 8 meseci nije imala priliku da zagrli svoje sinove nakon što ih je suprug Dušan Jovančević bez njenog znanja odveo u Australiju.

- Baš imam težak period iza sebe. Ma koliko da mi je sada teško, jer patim za decom, meni je mnogo lakše što ja nisam kraj njega. Ja sam skinula teret, to vam je kao da imate nekoga da vam diše za vratom non-stop i da vam govori "ovo nije dobro, ovo je dobro", kao da ste rob. Ja samo želim sa decom normalno da pričam, a oni mi govore da otac pati i da mama maltretira tatu. On patetiše pred decom da bi izazvao reakciju kod njih, a ja im stalno pričam da će sve da shvate kad budu porasli, tako da sam po tom pitanju mirna - izjavila je Tanja nedavno.

Autor: redportal.rs

#Molitva

#Tanja Savić