Neke izgledaju kao mama i ćerka, a ne kao vršnjakinje 🤔

Mnoge ankete su pokazale da su godine samo broj i ništa više, ali na estradnoj sceni je ipak mnogo bitnije kako one ostvaljaju utisak na publiku.

Foto: Pink.rs

Na našoj estradnoj sceni je mnogo pevačica koje su poznate javnosti izuzetno dugo, pa kad ih vidite, pomislite da su one dosta starije nego što one zapravo i jesu. Sad ćemo vam predstaviti estradne umetnice koje su isto godište, samo većina vas to zapravo nije znala: 👇

Foto: Pink.rs

Stojanka Stoja Novaković -Rretko ko zna da je Stoja zapravo isto godište kao i Severina. Hrvatska pevačica od samog početka karijere važi za seks simbol na našim prostorima. Te da se i Seve ne stidi da pokaže ono čime raspolaže, pa je samim tim redovno možemo videti u provokativnom izadnju.

Za razliku od Severine, Stoja nije ekstremna. Ona se na nastupima i snimanjima pojavljuje odevena onako kako odgovara njenoj figuri.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Retko ko zna da je Aleksandra Kovač isto godište kao i folk diva Ceca Ražnatović.

Zapravo, Aleksandra je mlađa od folk dive samo tri meseca. Ceca je rođena 14. juna 1973, a Aleksandra 30. septembra iste godine.

Folk diva i Aleksandra važe za velike dame i profesionalce u svojim profesijama. Ipak, Ražnatovićeva je uvek svedena i damski obučena. Ali ponekad ume da iznenadi i u provokativnom izdanju. Dok je Aleksandra prepoznatljiva po svom stilu, pa samim tim ne može ni da se poredi sa njenom vršnjakinjom Cecom kada je provokativno izdanje u pitanju.

Foto: Instagram.com

Isto tako nećete verovati da su isto godište Zlata Petrović i Bebi Dol. Zlata je svojevremeno važila za seks simbol i taj status je i dan danas zadržala. Samim tim, i nije čudo što je svrstavaju uvek uz mlađe koleginice. Bebi dol je oduvek poznata po svojoj energiji i prepoznatljivom stilu odevanja. Ali zbog Zlatinog mladalačkog izgleda svi misle da je Zlata ipak mlađa od svoje koleginice.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić/redportal.rs

Goca Božinovska i Zorana Pavić - Goca je oduvek bila vitka i prepoznatljiva još devedestih godina. Ona je uvek imala vitku liniju i tad je to veoma naglašavala. Ako se malo bolje zagledamo u Gocinu građu i njene fotografije iz mlađih dana, mozemo reći da Goca nema ni jednu manu.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Zorana je godinama vodila bitku sa viškom kilograma, dok je u poslednjih nekoliko meseci njenu liniju dovela do savršenstva.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Pevačice su rođene 1965. godine, a Zorana je mlađa od Goce 5. meseci.

Autor: redportal.rs

#Severina

#Stoja

#Svetlana Ceca Ražnatović

#ceca

#gocabožinovska

#zoranapavic