Glumica otvoreno o finansijskim problemima

Glumica Ljiljana Jakšić ponosna je na ćerku Dariju, koja je ove godine krenula u prvi razred osnovne škole.

Ljiljaninu sreću ipak kvari cela situacija sa pandemijom u svetu, ali i finasijska s obzirom da glumica ne radi već duže vreme.

Foto: ZORANA JEVTIĆ/redportal.rs

Polazak u školu je ogroman finansijski izdatak. Ljiljana je istakla da je veoma zahvalna svojim prijateljima i da je uvek spremna da uslugu uzvrati, bez čije pomoći ne bi uspela da spremi svoju jedinicu za početak školovanja. Ana, teta Sneška, Zoka, Branko, Dragica i Rada su prijatelji koje je glumica spomenula i dodala, da bi bez njih bilo sve mnogo teže. Između ostalog, ona je zahvalna advokatskoj kancelariji koja je godišnjom donacijom za igranje predstave Skadarlijka u Skadarliji, pomogla da ovu krizu pandemije i finansijsku prođemo što lakše. To je gest koji vraća veru u ljude.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Glumica je istakla da Darija voli što joj je mama glumica i da se raduje svakoj prilici da je gleda. Čak i nije krila da njena jedinica voli javne nastupe, da voli da peva, pleše, a mikrofon ju je fascinirao jos otkad je bila mala. Ali zasad ona želi da postane arheolog. - Ja se trudim da joj objasnim, da ispratim sva njena interesovanja - zaključila je Ljilja.

Autor: redportal.rs

#Skadarlija

#gumica

#ljiljanajaksic