Vreme da se nove pesme uživo predstave publici širom regiona

U periodu kad je koncertna sezona stala, muzičar Marko Louis je bio vrlo kreativan i objavio je album Sloboda 🎶. Zatim, na izneneđenje mnogih, album sa dečijim pesama Ja se zovem slon, kao i 2 pesme inspirisane filmom Nečista krv.

Došlo je vreme da se nove pesme uživo predstave mnogobrojnoj publici širom regiona, tako da Marko započinje regionalnu turneju Freedom tour by Tuborg 🥰. Prvi koncert će se održati u Nišu, pred, kao on voli da kaže, vrlo muzikalnom publikom, 10. juna od 21 č. u Dvorištu Univerziteta. Beogradska publika će uživati u novim pesmama 30. juna u Silosima, mestu koje je skladište beskonačne energije Beograda. Za beogradski koncert Marku će se na bini pridružiti i njegove drage kolege Lena Kovačević, Aleksandra Denda, Stefan Shy Maljković (takmičar aktuelnog IDJ show-a), a atmosferu će prvo zagrejati Markov prijatelj - muzičar Petar Z. Naravno, tu je i Markova sestra Maja Louis, sa kojom će izvesti nekoliko zajedničkih pesama, među kojima je i skoro objavljena obrada tatinog velikog hita Gde nestaše one pesme stare.

IZVOR: YT / Maja Louis

- U prethodnom periodu sam bio vrlo inspirisan i sada je vreme da sve te nove pesme, kao i stare naravno, uživo predstavim publici 🎶🎵. Bend i ja jedva čekamo da sviramo i da slavimo muziku na pravi način. Moja publika zajedno sa nama uživa na koncertima, zato što zna da ih očekuje dobra atmosfera, luda energija, nezaboravno muzičko putovanje. Radujem se susretima - završava uzbuđeni Marko Louis, koji ovih dana završava i novi album 'Beskraj 2', koji planira da objavi do kraja godine.

IZVOR: YT / Marko Louis

Posle 7 godina pauze ponovo se održava festival Sunčane skale u Herceg Novom, na kom će se Marko predstaviti novom pesmom Bonita 28. juna 😎.

Posle beogradskog koncerta, Marko stiže u Kraljevo na Jazz festival 1. jula. U međuvremenu ga očekuju brojni koncerti širom regiona.

Karte za koncert u Beogradu i Nišu se kupuju preko Gigstix sistema, a za najbržih 200 cena za koncert u Silosima će biti 1.400 din.

NASTUPI

🎵 10. jun 21 č. Dvorište Univerziteta (Niš) 🎵 28. jun Sunčane skale (Herceg Novi) 🎵 30. jun 21 č. Silosi (Beograd) 🎵 1. jul Jazz festival (Kraljevo)

Autor: redportal.rs

#Marko Louis

#Niš

#PESME

#beograd

#nastupi

#sunčane skale