"Jer naša ljubav je pesma i muzika"

Dragana Mirković prošlog vikenda održala je koncert u Crvenki u sklopu manifestacije Slatki dani. 🎶 Kako piše espreso.co.rs, na njenom koncertu je ova manifestacija zabeležila rekordnu posetu.

Koncert u Crvenki je trajao nekoliko sati, a pevačica je otpevala veliki broj njenih hitova. Kako je sve spektakularno izgledalo, govori to da se Dragana Mirković rasplakala tokom koncerta, a za Espreso otkrila je zašto 👇🏻:

- Da, mene moja publika vrlo često rasplače zato što uvek nešto jako urade i u nekom pravom momentu kada npr. nisam očekivala onaj ogromni transparent na kome je pisalo "Jer naša ljubav je pesma i muzika." To je tekst iz pesme koji oni obožavaju i koji je naš neki slogan. U momentu su mi suze krenule i nisam mogla da se suzdržim, a izbegavam to, jer ne želim da nekome deluje da to izgleda patetično, ali prosto izbilo je iz mene - rekla je Dragana za Espreso i potom dodala:

- Nije to stvar ponosa. Srećna sam što sam shvatila da bih ih rastužila da sam prestala da pevam. Samo to što sam ih poslušala da nastavim da pevam i jednostavno zbog njih i dan-danas postojim na sceni i samo zbog njih ne prestajem da pevam, samo zbog njih. Ti to jako dobro znaš da ne postoji drugi razlog već samo ta ogromna ljubav i to se vidi na sceni. I vidi se da ja na sceni dajem, i ne 100 posto, nego ono do koske dajem sebe, jer sam srećna što sam pobedila sebe i što ih nisam rastužila jer sada shvatam da bi bili mnogo tužni da nisam nastavila da se bavim muzikom i stvarno sam presrećna.

IZVOR: YT / p_edja

Autor: espreso.co.rs / redportal.rs

#Crvenka

#Dragana Mirković

#Slatki dani

#koncert

#manifestacija

#manifestacija Slatki dani