Improvizacijom ovih glumaca stvorena je jedna od najomiljenijih i najcitiranijih scena

Metju Mekonahi imao je manju ali nezaboravnu ulogu u jednom od najvećih filmova Martina Skorseza Wolf Of Wall Street koji je premijerno prikazan 2013. godine. Radnja filma bazira se na priči o kontraverznom Džordanu Belfortu kog igra Leonardo Dikaprio.

Mekonahi je glumio brokera Marka Hana koji uzima Džordana pod svoje kako bi mu pomogao da se probije na Wall Street-u. Tokom scene u kojoj Mark i Džordan sede na ručku, Mark mu deli savete, kao što su oni da bi trebalo redovno da masturbira i koristi drogu. 😶😶

Tokom ovog sastanka, Mark počinje da udara pesnicom sebi u grudi i da pevuši. Ovo je jedna od scena koje su obeležile ovaj kultni film, a zanimljivo je da nije postojala u scenariju. Naime, glumac je između pokušaja koristio ovu tehniku kao vrstu meditacije, zapravo, ovom metodom se koristi godinama kako bi razbistrio glavu, pripremio svoj glas i našao svoj ritam.

Leonardo Dikaprio je zatekao glumca na pauzi kako se koristi ovom tehnikom i predložio Martinu i Mekonahiju da to ubace u scenu. Sve ostalo je istorija...

Improvizacijom ovih glumaca stvorena je jedna od najomiljenijih i najcitiranijih scena, a isto tako i u karijeri Metjua Mekonahija za kog je ovo trebalo da bude manja uloga.

IZVOR: YT / OGF

Autor: redportal.rs

#Leonardo dikaprio

#Metju Mekonahi

#Wolf of Wall Street

#film