Glumica je Depa nazvala "ljubomornim" i "ljutim", i kako kaže to je bila više "kombinacija".

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd uveliko traje, a kako je najavljeno trebalo bi da bude završeno do američkog praznika Dan sećanja koji je 30. maja. 🤔

Juče je na suđenju pušteno svedočenje glumica Elen Barkin, bivše devojke Džonija Depa, iz 2019. godine. Ona je otkrila kako je izgledala njihova veza koju su započeli kasnih 90-ih. Njih dvoje su zajedno glumili u filmu iz 1998. godine Fear And Loathing In Las Vegas.

Glumica je Depa nazvala "ljubomornim" i "ljutim", i kako kaže to je bila više "kombinacija".

IZVOR: YT / Law&Crime Network

- Dosta vremena je bio pijan - rekla je glumica dodajući da da je ona "bila svesna" da Dep prekomerno pije, kao i da je ga je videla da "koristi halucinogene, kokain i marihuana" i da je "koristio drogu stalno".

Džonijevo, navodno, korišćenje supstanci je veliki deo suđenja jer Amber tvrdi da je često bila zlostavljana kada je bio naduvan ili pijan, postajući "monstrum".

Elen Barkin je svedočila da "nije primetila Depovu promenu ponašanja kada je pio ili koristio supstance". Kada su je pitali da li je ikada bila prisutna kada bi glumac reagovao bez kontrole, Elen je podsetila na slučaj sa flašom vina:

- Gospodin Dep bacio je flašu vina sa jednog kraja sobe na drugu, tokom snimanja filma.

Barkinova je potvrdila da je Dep bio taj koji je okončao njihovu vezu u kojoj je bilo mnogo ljubomore:

- Otišla sam kući i bilo je dosta suza povodom kraja, kao i dosta ljubomore: "ne radi ovo, ne radi, ono" i nikad više posle toga se nisam čula sa njim. On je jedan ljubomoran i opsesivan muškarac; "Gde ideš, sa kim ideš, šta si radila prošlo veče?".

IZVOR: YT / LiveNOW from FOX

Ona je otkrila da se seća vremena kada je imala ogrebotinu na njenim leđima, zbog koje je "Džoni postao jako, jako ljut jer je insistirao na tome da je imala seks sa nekim ko nije on".

Autor: redportal.rs

#Amber herd

#Džoni Dep

#Elen Barkin

#Suđenje

#bivša devojka

#svedok

#zlostavljanje