Konstrakta je podelila peticiju za nacionalnu penziju na Instagramu uz pesmu "Težak je ovaj život" Zorice Brunclik. 😅

Iako se Evrosong završio, ne prestaje interesovanje za Konstraktu. Naime, nakon povratka iz Torina, Anu je dočekala peticija za nacionalnu penziju koju su organizovali njeni fanovi. Ona je podelila ovu peticiju na svom Instagramu uz pesmu Zorice Brunclik Težak je ovaj život.

Mišljena su podeljena, a sada se oglasila pevačica narodne muzike Lepa Lukić za Alo!, koja je i sama vlasnica nacionalne penzije.

- Nisam ni znala za nju dok nije otišla na Evroviziju. Ne znam šta je sve radila do sada, sem što je osvojila 5. mesto. Kratko sam videla njen nastup i dopalo mi se što je za vreme korone prala ruke, ali ja ne znam da li je to dovoljno za nacionalnu penziju. Koje su sve njene zasluge zbog kojih je predlažu za ovo priznanje? Neka ona konkuriše pa neka u Ministarstvu kulture procene da li je ostavila neki trag u kulturi i da li je to dovoljno za ovo priznanje. Ne znam da li je za nacionalnu penziju dovoljna ta jedna stvar ili bi trebalo još nešto da se uradi - počinje Lepa.

- Meni iskreno ne bi smetalo da dobije ovo priznanje od države... Neka svako dobije, meni je uvek drago kada se dele te penzije - završava Lepa.

Autor: redportal.rs

#Konstrakta

#Lepa Lukić

#evrovizija

#nacionalna penzija