"Ima problema sa kontrolom creva"

Nakon što je prošle nedelje, napravljena pauza, juče je nastavljeno suđenje između Amber Herd i Džonija Depa, a na red je došlo unakrsno ispitivanje. Prva redu je Amber Herd.

Ona je tokom jučerašnjeg svedočenja demantovala da je ona ta koja je izvšrila nuždu na krevetu Džonija Depa. Naime, kada su je pitali o ovim navodnim tvrdnjama da je rekla Depovom vozaču da je umešana u šalu koja je krenula naopako, Amber je rekla sudiji kako je ostavlila njihova 2 psa u krevetu dok su se ona i njena prijateljica spremale za festival Coachella.

- Bu je kao štene pojela Džonijevu marihuanu i ima problema sa kontrolom creva, tokom celog života - otkrila je Herd dodajući da je morala regularno da ga vodi kod veterinara.

Takođe, rekla je i da su je često ostavljali u krevetu jer bi ona išla u kupatilo skoro odmah nakon što bi je spustili na pod, dodajući da se to ponekad dešavalo u krevetu.

Amber je insistirala na tome da nije učestvovala ni u kakvoj šali takve vrste:

- Apsolutno da ne. Apsolutno ne. Prvo, ne mislim da je to smešno. Ne znam šta odrasla osoba misli. Nisam bila u tom raspoloženju. Moj život se raspadao. Tada, sam upravo bila napadnuta na moj 30. rođendan. Nije bilo baš veselo vreme i mislim da to nije smešno. Tačka. To je odvratno.

IZVOR: YT / Law&Crime Network

Džoni Dep je tužio Amber Herd za 50 miliona dolara nakon što se u The Washington Post pojavio tekst u kom je Amber otkrila da je bila žrtva porodičnog zlostavljanja, iako ga nije imenovala. Amber je podnela kontratužbu na 100 miliona dolara.

Autor: redportal.rs

#Amber herd

#Džoni Dep

#pas