Čitava priča o raskidu danas je daleko iza ovog para i od tada se više nikad nisu rastali.

Ljubav pevača Željka Joksimovića i voditeljke Jovane Joksimović traje punih 14 godina. Zajedno imaju troje dece, a trenutno im i poslovno i privatno u životu cvetaju ruže.

Kako su mediji tada pisali, prve simpatije su se javile 2008. godine kada su zajedno vodili Evroviziju koja se održavala u Beogradu, a iako se 2011. godine pisalo o njihovom raskidu, na kraju je ipak ljubav pobedila.

Krajem marta 2011. godine u javnosti se raširila vest da su Jovana i Željko nakon 3 godine raskinuli veridbu. Dve nedelje nakon što je Željko zaprosio Jovanu, par je rešio da raskine, a voditeljka je dala izjavu.

- Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetno lepo trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila. Oboje smo se saglasili, razgovarali smo i doneli odluku kao zreli ljudi koji su delili život 3 godine - decidna je tada bila Jovana.

Drama je tada navodno trajala sve do sredine aprila. Pomirenje je usledilo prilično brzo, a tada se pisalo da je pomirenje palo u Tivtu gde je Željko tada imao nastup, a Jovana po hitnom postupku otišla privatnim letom da ga tamo poseti.

Čitava priča o raskidu danas je daleko iza ovog para i od tada se više nikad nisu rastali.

pročitajte još

RIJANA ostavila MOMKA

Autor: Story

#Jovana Joksimović

#ljubav

#rastanak

#veridba

#Željko Joksimović