Teodora otkriva da li su glasine istinite 😱

Pevačica Teodora Džehverović je već dugo u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, koji kako prenose mediji nije zadovoljan Teodorinim slikama i fotkama koje postavlja na svom Instagram profilu.

Ona je neko ko vrlo vredno radi na svojoj karijeri, i svoje fanove često obraduje velikim hitom. Međutim, zbog situacije sa koronavirusom morala je neke svoje planove da odloži. Poznato je već da je spremila 2 dueta sa MC Stojanom, kao i jedan sa svojom koleginicom Eminom Jahović, koje publika sa nestrpljenjem isčekuje.

Takođe, Teodora je u nekoliko navrata govorila da je konačno pronašla osobu sličnu sebi kada je ljubavni život u pitanju, kao i da je naišla na čoveka koji ima razumevanje kada je u pitanju njen posao. Pored muzičke karijere, Teodora je dosta posvećena i društvenim mrežama, pa na njenom profilu možemo videti fotografije u raznim izdanjima, a one koje su najviše pažnje privukle su poslednje gde je provokativno pozirala u prisustvu životinja.

View this post on Instagram

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

IZVOR: IG / @teodoradzehverovic

Mediji prenose da je Nino zabranio Teodori da objavljuje fotografije koje su provokativne, a Teodora je sve to demantovala za IDJ TV:

- To su teške budalaštine i još jedna laž u moru neistina kada sam ja u pitanju. Ja inače ne bih davala komentar na ovu temu, ali pošto ste to vi, uvek ću se odazvati. Sve ono što sam do sada tražila u momku, dobila sam u Ninu. Apsolutno razume moj posao i veruje u ono što radim. Kao što sam i na početku rekla, on mi je pre svega prijatelj, pa nakon toga partner. Zdrav odnos, pun razumevanja, tako da moram još jednom da kažem da je ovo teška budalaština - izjavila je Teodora.

View this post on Instagram

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

IZVOR: IG / @teodoradzehverovic

Autor: Redportal.rs

#Nino Čelebić

#teodora džehverović