Ne dam Žorža, NIKADA!

U nedostatku gostiju Panda i Kendi su se obratili svom kolegi Ignjatu Kotlaji, koji je, naravno, pristao da im učini i gostuje u večerašnjoj emisiji Pitam za druga.

Ignjat nema nikakve veze sa Zadrugom, kao što smo navikli da je slučaj sa ostali gostima. Kao i svaki običan čovek, i Ignjat ima svoje poroke, a jedan od njih je da ponekad gleda rijaliti i to sa babom! Počeo je zbog pandemije, jer kako drugačije ubiti dosadu u karantinu. On se ne bi usudio da uđe unutra, jer za sada za tim i nema ni potrebe jer ima posao na RED televiziji, ali ako to ikada propadne, zna gde uvek može da se nabere med. Obećao je Kendiju i Pandi da će ući ako Zadruga bude postojala 2026. godine!

Foto: Printscreen RED TV

Đorđije Andrić i on, poznatiji kao Žorž, vode emisiju Prerano, a gostovanje kod Kendija i Pande je idealna prilika da pokupe neke trikove o tome kako NE VODITI emisiju. Da su njih dvojica jako vezani svedoči i Ignjatova izjava koju je od njega iznudio Panda. Ignjat bi pre izabrao da mu u kompjuteru nađu kompromitujuće snimke zbog kojih bi otišao u zatvor, nego da pošalje Žorža u Zadrugu. - Ne dam Žorža, NIKADA! - bio je jasan Ignjat.

Njega stalno predstavljaju u medijima i javnosti kao "uticajnog tviteraša", a Ignjatu nakon 12 provedenih godina na Tviteru i dalje nije jasno šta to zapravo znači. 🤷‍♂️ Možda bi zbog njegovog velikog uticaja neko poželeo da izgleda kao on, pa bi se kod hirurga nosila Ignjatova, a ne slika Ane Korać. 😁

View this post on Instagram

A post shared by Ignjat (@ignjat_se_zovem)

IZVOR: IG / ignjat_se_zovem

Autor: redportal.rs

#Ignjat Kotlaja

#Kendi

#panda

#pitam za druga