Princ Hari kaže da se njegova porodica ne oseća sigurnom u Velikoj Britaniji jer im je institucija kraljevske porodice oduzela osiguranje.

Princ Hari i Megan Markl zajedno dolaze u Evropu ovog vikenda, prvi put nakon što su napustili kraljevske dužnosti pre tačno 2 godine. Princ Hari od tada je u Veliku Britaniju dolazio 2 puta, na sahranu deda Filipa i otkrivanje spomenika majke Dajane, ali njegova supruga Megan nije.

Njihova ćerka Lilibet nikada nije bila u Velikoj Britaniji niti je porodica upoznala. Očigledno je da par ne želi doći u Veliku Britaniju.

Princ Hari kaže da se njegova porodica ne oseća sigurnom u Velikoj Britaniji jer im je institucija kraljevske porodice oduzela osiguranje. Pred kraljičin platinasti jubilej princ Hari je tražio da se njemu i porodici dodeli državno osiguranje, ali su ga odbili. On je ponudio navodno da i sam platiti policiju, ali je i taj predlog odbačen uz objašnjenje da se državna policija ne može unajmiti.

Vesti da će Hari i Megan ovog vikenda doći u Holandiju gde neće dobiti državno osiguranje razbesnela je deo Britanaca. Strani mediji pišu i da će ih u Holandiji pratiti ekipa Netflixa koja će ih snimati za novi šou.

Autor: redportal.rs

#Evropa

#Megan Markl

#Princ Hari

#poseta