Pevač tvrdi da je 99,9 posto siguran da njegov unuk NIJE GEJ

Inače, Dušanu Banjcu (57) i Nikoli Anđeliću (32), osumnjičenima za posredovanje u elitnoj prostituciji, određen je pritvor u trajanju od 30 dana.

- Koliko je istina, koliko nije, ništa ne znam dok ne bude tužilaštvo dalo svoje mišljenje. Uglavnom su i on i da l još jedan momak, menadžer od Kaje Ostojić u pritvoru obojica. Ne znam šta se dogodilo, znam samo da je Nikola jedan super momak i da nema ništa loše za njega da se kaže - počeo je Era priču za Blic.

- On je meni pre mesec dana rekao da radi kao fitnes trener u jednoj teretani i rekao mi je da tu dolazi dosta kolega sa estrade, nivinara, fudbalera i tako dalje. Rekao mi je da kod njega dolaze Kaja i taj njen menadžer i da su ga oni nekoliko puta pozvali na piće. On ima stan od pokojnog oca koji deli sa bratom Urošem. Njegova majka je operisana pre 20 dana, kuka na sav glas zbog ove situacije, samo da se ne ubije, nije navikla na takve stresove - istako je Ojdanić, te rekao kako nije primetio da njegov unuk u poslednje vreme ima više novca.

- Nikola je jedan od boljih trenera, tako da ima dobru klijentelu, tako mi je rekao. Nisam primetio da se nešto modernije oblači, da se bahato ponaša. On je skroman momak. Mislim da mu je ovo neko smestio. Tužilaštvo će da da svoje mišljenje. Brat Uroš mu je platio advokata odmah.

- Koliko ja znam, on stan deli sa bratom Urošem, prvi put čujem da je u kombinaciji sa ovim Banjcem. Niko nam u familiji nije voleo isti pol, 99,9 posto sam siguran da ni on ne voli muškarce - prokomentarisao je Era, natpise da su Anđelić i Banjac bili u ljubavnoj vezi, te da su zajedno živeli.

Autor: blic.rs / redportal.rs

#era