Prema pisanju medija Milica je uplakana došla do radnice pumpe i zatražila pomoć

U domaćim medijima jutros je odjeknula vest da je bivši vaterpolista Nikola Rađen navodno bio nasilan prema svojoj devojci Milici Ristić, nakon čega je pomoć zatražila od radnice na benzinskoj pumpi koja je i prijavila slučaj.

Radnica pumpe pozvala je jutros oko 5 sati policiju i lekare Hitne pomoći jer je kod njih na pumpu došla Milica R. (30) u krvavoj haljini sa povredama na licu i zatražila pomoć jer ju je, prema njenim rečima, pretukao emotivni partner vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen (37) u stanu na Starom gradu, saznaje Telegraf.rs.

Prema našim informacijama, Milica je uplakana došla do radnice pumpe i zatražila pomoć.

- Ona je rekla da ju je u stanu pesnicama tukao emotivni partner, ali da je uspela da izađe iz stana. Na sebi je imala haljinu na kojoj su bili vidljive fleke od krvi. Lice i telo joj je bilo u modricama i podlivima. Od siline udaraca napukala joj je usna - kaže izvor blizak slučaju.

Milica je dala iskaz policiji o nasilju u porodici. Inspektori su je uputili na dodatne preglede.

Prema našim informacijama, nakon prijave policija u stanu na Dorćolu nije zatekla Nikolu Rađena. Zbog svega što se izdešavalo za njim je raspisana potraga.

Podsetimo, Nikola je s pevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dve ćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak.

Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka bila preljuba, međutim, Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali, te su istakli da su u dobrim odnosima.

Autor: telegraf.rs

#milica ristic

#nasilje

#nikola radjen