"Tekstovima je pomerala sve granice"

Marina Tucaković mnogim poznatim ličnostima napravila je "ličnu kartu" kojom su se predstavili publici i vinuli u estradno nebo.

Marina je nakon duge i teške bolesti, sa kojom se borila godinama unazad, preminula iznenada, a sa tom činjenicom se mnogi još uvek nisu pomirili.

Iako se nisu mnogo pojavljivale u javnosti zajedno, poznato je da je Tucakovićeva napisala za Lepu Brenu mnoge hitove koji se i danas traže na veseljima. Jedna od njih je i "Sitnije, Cile sitnije" iza koje se krije velika tajna, piše Republika.

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

IZVOR: IG / @lepabrenaa

Poznato je da je Marina inspiraciju pronalazila u stvarima koje je opuštaju, a između ostalog jedna od aktivnosti bila joj je i opuštajuća zimnica. Dok je pravila zalihe za zimu, Marini bi obično nadošla inspiracija, koju je ona iskoristila i napravila hit. No, iza Brenine pesme se krije nešto drugo

- Marina je volela da piše pesme, inspiracija bi joj nadolazila dok je spremala zimnicu, a taj Brenin hit je nastao sasvim slučajno. Nešto je ona pevušila, kao i inače, i onda je videla svoju macu Cileta, pa je tako i nastao tekst. Mislim, stvarno je žena bila genijalna, pronalazila je inspiraciju u svemu, bila je toliko ispred vremena, tekstovima je pomerala sve granice - otkrio je izvor.

IZVOR: YT / Grand Production

Autor: Kurir.rs / K.Đ

#Marina Tucaković

#lepa brena