Archewell Audio organizacija izdala saopštenje

Megan Markl pokreće još jedan biznis. 🤔

View this post on Instagram

A post shared by Megan Markle (@marklemeganoffical)

IZVOR: IG / @marklemeganoffical

U četvrtak je potparol Archewell Audio, jedne od podorganizacija Archewell organizacije koju su osnovali Megan i Hari, objavila da će vojvotkinja od Saseksa pokrenuti dugo-očeivani podkast u saradnji sa Spotify platformom.

Spotify je već neko vreme na udaru kritika, nakon što su Nil Jang i Joni Mičel povukli svoju muziku sa platforme, kao protest zbog navodnih lažnih informacija u vezi sa vakcinama protiv korone. 🚫💉

- Iako se i dalje nalazimo u eri dezinformacija, Archewell Audio shvatio je da je jako bitno da sarađujemo sa našim partnerima u Spotify-u kako bi osigurali da digitalne tehnologije koje svi mi koristimo svakodnevno, ostanu po principima poverenja i bezbednosti - saopšteno je iz organizacije.

- Ohrabrili smo se nakon svih dijaloga koje smo imali sa Spotify kompanijom u vezi sa ovim zajedničkim ciljem i blisko smo sarađivali sa njihovim timom, kao i sa senior partnerima, kako bi kreirali politiku, praksu i strategiju koje bi imale za cilj da podignu svest kreatora i smanje širenje dezinformacija i podrže transparentnost. Kao rezultat tih razgovora, uzbuđeni smo da najavimo da smo trenutno u produkciji podkasta koji će voditi vojvotkinja od Saseksa, a koji će biti pušten tokom leta - piše u saopštenju.

Autor: redportal.rs

#Megan Markl

#Spotify

#podkast

#princ Hari i Megan Markl