Tvrdi da je srećan i zadovoljan te da nikada nije požalio zbog odlaska iz Holivuda.

Glumac Dejvid Čarvet, popularan po ulozi Meta Brodija u seriji Baywatch, nakon 20 godina u Holivudu, odlučio je sve da napusti i započne potpuno novi život.

Osim glumačke, Dejvid je gradio i uspešnu muzičku karijeru.

- Pre nego što sam dobio svoje prvo dete u samo 5 godina proputovao sam 42 zemlje održavajući koncerte. Nema šanse da bih to ponovo mogao. Jednostavno nisam želeo da snimam u Kanadi, pevam u Evropi. Želeo sam da budem kod kuće sa svojom porodicom. Želeo sam da budem dobar otac i budem tu za svoju decu svaki dan i uvek kada im zatrebam - rekao je u jednom intervjuu.

- Biti dobar otac znači biti prisutan. Svaki dan biti kod kuće kada odlaze na spavanje i probuditi se kada se i deca probude - dodao je.

Njegovo novo zanimanje nema nikakve veze sa javnošću. Naime, prepravljajući radove na kući, zbog loših majstora, sam je zasukao rukave i naučio zanat.

- Završio sam radove, a kuća je ispala odlično. Svaki put kada bi neko ugledao kuću, pohvalio je i oduševljeno pitao da li bih mogao da napravim još jednu takvu. Tako se rodila ideja - dodao je on.

Danas vodi građevinarsku firmu i svako je jutro na gradilištu. Tvrdi da je srećan i zadovoljan te da nikada nije požalio zbog odlaska iz Holivuda.

View this post on Instagram

A post shared by David Charvet (@davidcharvetofficial)

IZVOR: IG / davidcharvetofficial

Autor: redportal.rs

#BAYWATCH

#Dejvid Čarvet

#glumac