Uzvratila mu je tako što mu je gurnula prste u oči i usta

Glumica Selma Bler tražila je zabranu prilaska zbog navodne svađe s bivšim dečkom Ronaldom Karlsonom. Kako pišu mediji, svađa je započela kada je Karlson otišao u stan glumice kako bi joj ostavio televiziju. Bler mu je tada rekla da se ne oseća dobro jer je upravo popila tabletu za multiplu sklerozu. U navodnom napadu frustracije, Karlson je počeo vikati na nju.

- Sebi si sve, ne možeš ništa, ne možeš nikoga voleti, nesposobna si, invalidu, ja ovo ne zaslužujem, mogu toliko bolje od tebe - urlao je.

Navodno, nakon toga Ronald je skočio na bolesnu glumicu dok je ležala i uhvatio je za vrat te joj je nasilno tresao tijelo. Bler mu je uzvratila tako što mu je gurnula prste u oči i usta, a on joj je prekrio nos i usta rukama zbog čega nije mogla disati.

Kada je policija konačno došla u njen stan, iz nosa joj je počela šikljati krv. Karlson je uhapšen zbog porodičnog nasilja. Dobio je zabranu prilaska u trajanju od 5 dana, a onda su Bler i njen advokatski tim zatražili da se produži. I Karlson je zatražio zabranu prilaska, a u dokumentima tvrdi da je Selma bila ljuta i agresivna jer je odbio sesti blizu nje kada je došao posetiti. Dodao je da su oboje nedavno bili bolesni pa je htio da drže distancu. Tvrdi i da je glumica njegovu ćerku nazvala luzerkom, te ga izgrebala po licu, očima i obrazima. Isto tako tvrdi i da je Selmi nos krvario već i pre no što se dogodila navodna svađa.

Do prekida ove godine, Bler i Karlson bili su u vezi s prekidima od 2017.

Inače, Selma je krajem 2018. godine otkrila je kako joj je dijagnostifikovana multipla skleroza. Od tada je na društvenim mrežama obaveštavala pratioce o toku terapije te pisala o tome kako provodi vreme s porodicom. Kako bi joj se stanje popravilo, Selma je bila na hemoterapiji, a išla je i na transplantaciju matičnih ćelija, a u februaru prošle godine s pratiocima je podelila da se zbog hroničnih bolova nije mogla pomaknuti iz kreveta.

- Osećam se bolesno. Evo šta se događa. Nema bleštavila ni glamura, noći su duge. Gotovo svaka noć. Mišići na vratu i licu mi se grče ili se tako stisnu da ne mogu pronaći način da ih rastegnem. Povrh svega imam i želučanih problema. Hvala mom sedmogodišnjem sinu Arturu na pomoći - napisala je tada glumica.

Autor: redportal.rs

#Ronald Karlson

#Selma Bler

#napad

#veza

#zabrana prilaska