Večeras se održava i drugo polufinale za izbor predstavnika Srbije na Evroviziji

Prvo polufinale za izbor predstavnika Srbije na ovogodišnjem Evrosongu, ostavilo je snažan utisak na javnost, ne samo zbog fantastičnih predstavnika i pesama, već i po tome šta se sve dešavalo u bekstejdžu. I to pre svega između muzičkih zvezda Momčila Bajagića BajageAce Lukasa. Prema izvoru Telegraf.rs, ipak je sve prošlo u miru.

- Lukas je pre nastupa sedeo u bekstejdžu, pričao je sa prisutnima, ali i na telefon. Bajaga nije bio u Acinoj blzini tada, te se nisu ni sreli. Njih dvojica su se videli dok je Lukas davao izjave za medije, Momčilo je tada prošao pored ne osvrćući se, a ni folker nije obratio pažnju na njega, ali su definitivno bar perifernim vidom, videli jedan drugog - rekao je izvor za Telegraf.rs.

- Nakon nastupa Lukas je bio u grin rumu, baš kao i Bajaga, koji je radio dve pjesme za takmičenje. Lukas je sedeo sa svojim timom, Bajaga sa svojim, a kada je Momčilo bio kod vrata, Lukas je baš tada krenuo da izađe. Mnogi su tada obratili pažnju na njih. Bajaga se blago okrenuo, tako da Lukas ne prođe tik ispred njega, već sa strane, tako da nije došlo do susreta "oči u oči". Folker je samo prošao ne osvrćući se i ne obraćajući se Momčilu - dodao je izvor.

Autor: Telegraf.rs

#aca lukas

#bajaga

#evrosong