Ekskluzivne fotografije Redportal.rs: Viđena u muškom društvu u noćnom izlasku 😎

Bivša rijaliti učesnica Ana Korać nakon raskida veze sa Davidom Dragojevićem ne krije da uživa u novoj ljubavi i to već nekoliko meseci. ❤

O svom novom partneru nedavno je govorila za medije kada je na poklon dobila skupocen automobil, a sada je i viđena u jednom obrenovačkom klubu u kome je uživala u društvu jednog muškarca. 🤔

Ana je svojim atraktivnim izgledom, kao i uvek, izazvala pažnju prisutnih u klubu, a u nastavku pogledajte kako izgleda njen izabranik.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Video: redportal.rs/redportal.rs

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Ana se nedavno pohvalila skupocenim poklonom od svog dečka koji joj je poklonio automobil. Ona je tim povodom izjavila:

- Džip sam dobila od svog dečka sa kojim sam nekoliko meseci u stabilnoj vezi. On je veoma uspešan mladi čovek i želeo je da mi pokloni auto. Ne znam u čemu je problem?- rekla je Ana nedavno za Kurir i dodala:

- Nikada se nisam kitila tuđim perjem, pa nemam nameru ni sad. Moj partner sa kojim imam ozbiljne životne planove mi je poklonio auto, čini me srećnom, lepom, zaljubljenom ženom. Svakoj bi devojci poželela da ima muškarca kao ja. Zašto niko komentariše koliko sam srećna ispunjena, voljena žena, nego odmah gledaju materijalne stvari? Znate zašto? Zato što ih samo zanima ko mi je to kupio. Videćete kada se budemo venčali - zaključila je nekadašnja učesnica Zadruge.

Autor: redportal.rs

#Decko

#Klub

#Obrenovac

#ana korac

#momak