Za početak dana jedno raspovena jutro na RED TV-u

Ovo jutro su u emisiji Ne gledam ti ja to na RED TV-u gostovali pevačica Lejla Zahirović, producent Rale Ratković i pevač Mirko Plavšić. Ugostili su ih Jelena Pešić, Bora Santana i Filip Đukić.

Lejla Zahirović objasnila je Jeleni, Bori i Filipu da iako je na početku karijere, da je osetila da ima podršku od koleginica. Njen muzički stil je, kako Rale kaže, najbliži Jani. Iako je dugo u poslu, i njemu se dešava da pogreši pesmu. Pesmu Ako je do mene, koja je prvo bila namenjena Indiri je odbio, jer mu se nije u potpunosti svideo tekst, a posle su je otpevali Ivana Selakov i Darko Radovanović i postao je hit.

Foto: RedTv/Skrinšot

Iako je Lejla iz Tuzle, kao i Irma i Dalila, kaže da ne poznaje Dalilu lično, ali smatra kada Dalilu "udari šamar realnosti" da će tada već biti kasno. Ljudima iz Tuzle je neprijatno što ih dovode u vezu sa Dalilom i mora da prizna da je Tuzlanima ipak draža Maca Diskrecija, kao i povezivanje sa njom. Rale sa druge strane smatra da je Dalila napravila sjajan potez, da je zabavila narod i da bi bilo najbolje da se rijaliti sada završi, jer nije siguran kako će izdržati do kraja. 

Foto: RedTv/Skrinšot

Mirko Plavšić smatra da o popularnosti pesme više govori to da li je ljudi znaju na nastupu, a manje broj pregleda na Jutjubu. Njegova obrada pesme Zar i ti Baneta Bojanića dobila je na popularnosti zbog trenutne situacije u Zadruzi 5 i odnosu Dejana i Dalile Dragojević. U njegovom spotu za njegovu najnoviju pesmu Vero, nevero glumi i voditeljka Milica Kemez.

Autor: redportal.rs

#Bora Santana

#Lejla Zahirović

#Mirko Plavšić

#Ne Gledam Ti Ja To

#Rale Ratković

#filip đukić

#jelena pešić

#red tv