Ljubav prema svojoj ženi Čola je opevao 2018. godine u pesmi "Tebe čuvam za kraj" 💏

Jedna od naših najvećih zvezda na ovim prostorima Zdravko Čolić prisetio se jednog događaja koji je poremetio harmoniju u njihovoj porodici. Naime, mnogi se pitaju zašto se njegova supruga Aleksandra, sa kojom Čolić ima 2 ćerke, gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti. Jedan od razloga je incident koji se svojevremeno dogodio.

Čolina supruga Aleksandra napadnuta je nožem na jednom od njegovih nastupa.

Foto: Printscreen YouTube/Paparazzo Lov // DNK

- Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čola u jednom intervjuu.

- Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga.

Ljubav prema svojoj ženi Čola je opevao 2018. gudine u pesmi Tebe čuvam za kraj, na kraju čijeg spota se jasno vidi Aleksandrin lik, što je jedna od retkih prilika javnosti da vidi ženu koja je osvojila Čolu.

Foto: Printscreen YouTube/Zdravko Colic

Autor: redportal.rs

#Aleksandra Čolić

#Zdravko Čolić

#napad

#supruga