Počela da radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu!

Mina Vrbaški odlučila je da batali rijalitije i da za život počne da zarađuje kao medicinska sestra. Naime, kako prenose mediji, ona je počeka da radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu kao asistent medicinskim sestrama, a upisaće i medicinsku školu!

View this post on Instagram

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

IZVOR IG minavrbaski

- Kad je rekla šta planira, delovalo je kao da se šali, pa smo se svi smejali. Međutim, ona se stvarno zaposlila kao pomoćno osoblje. Ima u planu da završi srednju medicinsku i time ozbiljno da se bavi - rekao je izvor za Svet.
- Istina je. Nisam htela to još da se sazna da mi se nešto ne izmaleriše, Naravno da za sada ne radim ništa oko pacijenata jer nisam stručna. Na šalteru sam i asistiram sestrama ako nešto treba da im se doda, donese. Polako radim praksu, gledam kako šta funkcioniše, pa ćemo videti oko škole šta i kako. Moraću da položim razliku u predmetima, pa ću onda nastaviti sa praksom. Naravno, svesna sam ozbiljnosti i ove profesije i da nije za zezanje, ali sam spremna da učim i napredujem. Sviđa ime mi se ovaj posao i volela kao bih jednog dana da pomažem ljudima - rekla je Mina, koja je javnosti postala poznata još dok je bila maloletna, kada se pojavio snimak sa Šakom Polumentom koji joj je slao "bezobrazne" snimke.
pročitajte još

ZELENSKI NAPUSTIO KIJEV?

Autor: Pink

#Mina Vrbaški

#medicinska sestra

#rijaliti