Ne žurim, lepo mi je, radi se

U emisiji Premijera - Vikend Specijal, reper Stefan Cvijović Cvija osvrnuo se na natpise da uživa u ljubavi sa mnogim pevačicama, kao i da je jednu veliku vezu prekinuo zbog romanse sa koleginicom.

- Ne, nema tu trunke istine, vi to novinari napravite da bude tako. Koji god duet da sam uradio sa nekom koleginicom, krenulo je da se šuška da imam nešto sa njom, ali to stvarno nikad nije slučaj kod mene u mojoj karijeri. Možda ste navikli kod drugih izvođača tako nešto, ali kod mene ne - iskren je reper.

- Sve je super i kucam u drvo. Ne volim puno da pričam o tome, ali jako je interesanto što sam uopšte obelodanio nešto, ali to samo pokazuje koliko sam srećan i zadovoljan u svemu tome. Znaćete verovatno i za taj ludi kamen, ne moraš me to sad pitati, te stvari su neizbežne i to ćete saznati - dodaje Cvija, pa otkriva kakav će biti kao otac:

- Cvija će biti najbolji ćale na svetu! Volim da kažem ćale, jer sam beogradsko dete, to se kod nas tako kaže, ali da, biću najbolji tata na svetu. Gledam da namestim život tako da kada se to bude desilo da imam mnogo vremena za dete. Ne žurim, lepo mi je, radi se - iskren je pevač.

Cvijović se dotakao fudbala, koji je njegova prva ljubav, kao i perioda karantina i samog koronavirusa.

- 11 godina sam bio golman, i dalje sam u sportu, i dalje idem na terene, iako ne treniram aktivno. To mi je bolna tema. Što se tiče gubljenje, ja sam radoholik, radio sam i tokom korone, ništa nisam izgubio, samo sam dobio. Nučio sam da radim, bio sam srećan tokom korone, jeste mnogo ljudi stradalo, ali meni je taj period značio da malo povučem ručnu, posvetim se porodici i nekim drugim stvarima - zaključuje Cvija u emisiji Premijera - Vikend Specijal, a piše Pink.rs.

pročitajte još

Razvodi se GOGA SEKULIĆ

Autor: redportal.rs

#cvija

#očinstvo

#tata

#Ćale