To je trebala biti škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu.

Paris Hilton je imala burnu mladost, a 2007. je čak završila u zatvoru jer je prekršila uslovnu kaznu i vozila bez vozačke dozvole, koja joj je oduzeta jer je vozila u pijanom stanju. 

Javnost joj se još više rugala kada je procurio snimak intimnog odnosa s bivšim dečkom Rikom Salomonom. Nakon toga Hilton dugo nije imala poverenja u muškarce.

Međutim, mnogi nisu znali da je doživela zlostavljanje kao tinejdžerka kada su je roditelji poslali u školu za "preodgoj", a sve to je otkrila nakon 20 godina u svom dokumentarcu This is Paris.

- To je trebala biti škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad sam ustala pa do kraja dana svi bi vikali na mene, vrištali mi u lice, proživljavala sam stalno mučenje. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da im je cilj bio sve nas slomiti. Fizički su nas zlostavljali, udarali i davili. Hteli su nas zastrašiti, da se ne pobunimo. Bila sam dete, a bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu - ispričala je Paris.

Autor: redportal.rs

#dokumentarac

#paris hilton

#zlostavljanje