Poznata pevačica rešila da više ne glumi sreću

Poslednjih nekoliko nedelja Katarinu Živković smo nasmejanu gledali u TV emisijama, a iza njenog širokog osmeha krila se tuga, koja nije prestala do danas. 😓

- Nisam trenutno raspoložena za neke nove projekte. Ne znam kako moje kolege podnose ovu situaciju, nisam se susretala sa njima, ali ja je podnosim jako loše. Ne mogu da se izborim sa tim što ne radim. Poremetila me je cela ta situacija oko COVID-19. Osim toga, tata mi je bolestan, pa se i tu dodatno čuvam, tako da ne izlazim previše, ne družim se previše sa prijateljima, nego gledam da budem izolovana.

Katarina je priznala i da je često glumila sreću.

- Gledala sam sebe na televiziji i u nekim intervjuima gde izgovaram: "Znate kako, ja sam puna života", a moj izraz lica govori suprotno i rešila sam stvarno da prestanem da se pojavljujem i da ne lažem da sam puna života. Dok ne bude bolje, ne želim da se pojavljujem u javnosti. Korona me je onemogućila da radim, a meni se socijalni život zasnivao na poslu. Tu sam se i družila i imala mnogo više elana i da izađem nakon posla. Meni je moj posao najbitniji pored porodice. Na sve to, mučna je i situacija sa tatom koji se razboleo, operisan je, ali se karcinom vratio. Osim toga, tu je milion problema. Ne mogu da glumim sreću i da ljudima plasiram nešto što nije tako.

Foto: Instagram.com/Katarina Živković

Snage za borbu ne ponestaje, Katarina je spremna da da sve od sebe kako bi njen tata iz ove bitke izašao kao pobednik:

- Tata ima karcinom debelog creva, operisan je pre nekoliko meseci i išao je na hemoterapije. Nažalost, nakon toga smo uradili sve moguće analize, išao je na skener, na magnetnu rezonancu, tumor-markere i ispostavilo se da se tumor vratio, to jest da je metastazirao i sad krećemo ispočetka i svi dajemo sve od sebe da to bude kako treba. Dodatno me plaši ova situacija gde su svi bolnički centri pretvoreni u kovid bolnice. Sad nema mesta za onkološke bolesnike, ne smeš ni najobičniji grip da imaš. To je malo i nepravedno, ali mi nećemo odustati.

Autor: redportal.rs / 24sedam.rs

#Katraina Živković

#pevačica

#teški dani