Jedan televizijski direktor je dao oštre kritike na Bruklinovu emisiju

Bruklin Bekam (22), sin Dejvida i modne dizajnerke Viktorije Bekam, želi da postane kuvar.

On ima kulinarsku emisiju na društvenoj mreži pod nazivom Cookin' With Brooklyn. Za ovu emisiju mu je potreban tim od 62 profesionalca da mu pomognu napraviti sendvič, uključujući "kulinarskog producenta" koji odobrava recepte, 5 snimatelja i 9 producenata.

- To je nečuveno. To je vrsta ekipe kakvu biste očekivali u velikoj TV emisiji - rekao je jedan viši televizijski direktor za The New York Post.

Naime, upućeni kažu da svaka epizoda emisije, koja se emituje na Fejsbuku i Instagramu, gde Bruklin ima 13,1 miliona pratilaca, košta 100.000 dolara.

Bruklinov poseban sendvič je od tradicionalnog britanskog jela fish & chips (riba i krompirići), a recept je prilagodio tako što je u pecivo stavio oradu prelivenu umakom u kombinaciji sa salatom od kupusa.

- Bruklin, međutim, nije napravio, niti pripremio, niti jedan element sendviča. Na hleb je samo namazao majonez, a na vrh je položio sastojke koje su napravili drugi. On ne zna ispeći komad ribe. Kuva kao što njegova majka peva - rekao je jedan izvor za The New York The Post.

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

IZVOR: IG / brooklynbeckham

Autor: redportal.rs

#Bruklin Bekam

#emisija

#kuvanje

#tim