Sada čeka prvo dete sa bivšom devojkom

Šaja Labaf, jedan od najtalentovanjih mlađih glumaca Holivuda, obeležio je karijeru turbulentnim odnosima sa devojkama zbog kojih je i dobio titulu nasilnika.

Sve je iznenadila informacija da sa bivšom suprugom, takođe glumicom Miom Got, čeka prvo dete, iako su razvedeni već nekoliko godina.

Šaja i Mia upoznali su se 2012. godine na snimanju filma kontroverznog filma Nimfomanka. Venčali su se 2016. godine, iako su samo godinu dana ranije šokirali ceo svet svojim sukobom. Naime, tada su snimljeni kako izlaze iz taksija u jednom nemačkom gradu i svađaju se.

Foto: Instagram.com/forgiven.club

Ne želim da te diram. Ne želim da budem agresivan. Zbog ovakvog sra*a ljudi postaju nasilni. Ne želim da diram ženu, ne želim da udarim ženu - govorio je Šaja Miji na snimku koji je procurio u javnost.

Ubio bih je da sam ostao tamo. Teško je, brate. Stvarno s**bano - rekao je Šaja vidno pijan i dodao da želi da ode i kupi pištolj.

Ipak, 2018. godine su odlučili da se razvedu. Glumac je u međuvremenu ušao u vezu sa Margaret Kvili, ćerkom legendardne Endi Makdovel, a potom je bio sa FKA Twigs koja ga je kasnije optužila za zlostavljanje.

- Oporavljam se od zavisnosti, pa se nekih stvari ni ne sećam zbog toga što sam bio previše pijan. Ne mogu da promenim prošlost. Mogu samo da je prihvatim i nadam se boljoj budućnosti - piše u njegovoj izjavi. U tužbi koju je pevačica podnela ona tvrdi da ju je Labaf psihički i fizički maltrerirao, kao i da ju je namerno zarazio polno prenosivom bolešću.

Ona je rekla i da se jednom probudila usred noći, a on je pokušavao da je zadavi. Ispričala je i kako joj je jednom prilikom pretio da će automobilom namerno sleteti sa puta ako mu ne kaže da ga voli.

Autor: repdortal.rs

#glumac

#polna bolest

#Šaja Labaf