Glumice imaju istoriju nesuglasica

Glumica Kim Katral je nekoliko puta rekla da više nikad neće reprizirati ulogu Samante u seriji Sex And The City, kao ni u novijoj verziji And Just Like That. Njena koleginica Sara Džesika Parker u jednom intervjuu rekla je da se ona sa time slaže. 🧐🧐

View this post on Instagram

A post shared by HBO Max (@hbomax)

IZVOR: IG / @justlikethatmax

Prva sezona serije And Just Like That završila se ove nedelje 🎬, a Sara Džesika je u intervjuu za Variety rekla ona ne bi bila okej sa povratkom Kim Katral, čak iako bi to "nekim čudom" bila opcija. 👇🏻

- Mislim da ne bih, zato što mislim da ima previše javne istorije njenih osećanja koje je podelila. Nisam učestvovala ili čitala članke, ali su me ljudi obaveštavali - rekla je glumica.

Iako je Kim Katral odbila da bude deo nove serije, Samanta se i dalje spominje kroz epizode u vidu sms poruka ili tokom razgovora između likova o kojima objašnjavaju kakao je nastavila život u Londonu.

- Nismo se obratili Kim oko ovoga, znate. Nakon što nismo uradili film, i studio nije mogao da ispuni to što je htela, morali smo da je čujemo i poslušamo šta je za nju bilo bitno. Nije se uklapalo u ono što je nama bilo bitno, ili ono što je nama bilo potrebno - objasnila je Sara Džesika.

Glumica je jasno razdvojila Samantu od Kim, i da bez obzira na odnos koji glumice imaju, Samanta ostaje van toga. 🧐

- Postoji veoma jasna linija između Samante i Kim. Samanta nije otišla. Samanta je prisutna, i mislim da je to odrađeno sa poštovanjem i elegancijom. Nije postala zlikovac. Ona je ljudsko biće koje je imalo osećanja prema nekom odnosu, i mislim da smo našli način da to objasnimo jer je to bilo bitno ljudima koji je vole - završila je na tu temu Sara.
View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

IZVOR: IG / @sarahjessicaparker

Autor: redportal.rs

#And Just Like That

#Kim Katral

#film

#sara džesika parker

#seks i grad

#serija