Nova serija sa emitovanjem je počela 18. januara.

Fanovi serije How I Met Your Mother će možda ipak imati prilike da vide jedan od originalnih likova u novijoj verziji pomenute serije koja sada nosi naziv How I Met Your Father. 🎬🧐

Naime, glumac Nil Patrik Haris koji je u originalnoj verziji glumio večitog neženju Barnija, u najnovijem izdanju njegovog "newsletter" razgovarao sa Hilari Daf koja sada ima glavnu ulogu, o tome da povrate jednog od originalnih likova.

View this post on Instagram

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph)

IZVOR: IG / @nph

- Što se tiče dolaska u tvoju seriju, brinem. Barnijeve ludosti, njegove iluzije o moći i veličini bi sve doveo u nevolju. Dakle, ako se nije promenio ili pridružio ženskom manastriu, nisam siguran da je to nečijem najboljem interesu - rekao je Nil.

Hilari Daf se složila sa njim, posebno oko dela da njegov odnos sa ženama bi sada naišao na ogromne kritike, s obzirom na Me Too pokret.

- Nisam sigurna kako se osećam povodom ovoga, ali mislim da bi Barni u 2022. godini sada bio u zatvoru. S obzirom da živimo u svetu u kome žene dobijaju moć, pretpostavljam da zato tvoj lik u novoj verziji igra žena.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

IZVOR: IG / @hilaryduff

Nova serija sa emitovanjem je počela 18. januara.

Autor: redportal.rs

#Hilari Daf

#How I Met Your Father

#How I Met Your Mother

#Nil Patrik Haris